+200 glade kunder 4,7 ud af 5
4.7/5

FLYTTEFIRMA HVIDOVRE

Flyttefirma i Hvidovre- Døgnflyt 24 timer

Skal du bruge et flyttefirma i Hvidovre?

Hvidovre er en bydel i Storkøbenhavn med mange muligheder, alligevel kan det være nødvendigt at flytte adresse og starte på en frisk. Hos Flyttefirma24 hjælper vi dig sikkert gennem nye forandringer. Det skal være nemt for dig at vælge et godt flyttefirma, det skal være transparent og du skal føle dig sikker igennem hele processen. Se evt. vores pris for flyttemand, i menuen ovenfor så du ved hvad det kommer til at koste fra start til slut. Ingen pludselige overraskelser hos Flyttefirma24.

En flytning kan dreje sig om mange forskellige ting. Der kan være tale om en flytning af enkeltedele, små flytninger af fx. en lejlighed eller de helst store flytninger af for eksempel et helt kontor for en virksomhed, eller sågar et lager. Alt dette kan du læse mere om nedenfor, eller du kan kontakte os og få et gratis tilbud på dit projekt. 

Der er mulighed for at du selv kan hjælpe i forbindelse med flytningen, således den bliver billigere for dig – og du kan finde en større sikkerhed i processen hvis du har behov for dette. Du kan selv være med til at løfte, pakke ned eller hvad det måtte være. Det er helt op til dig – du kan også beslutte dig for at du bare vil lukke øjnene og vågne op til en flyttet lejlighed, hvor det sidste gøremål du måtte have måske bare er et lejlighedssyn ved udlejer eller hvad det måtte være.

15 års erfaring

Er du på udkig efter et erfarent flyttefirma Hvidovre? flyttefirma24 har mere end 15 års erfaring som flyttefirma i Københavnsområdet og har varetaget en bred vifte af forskellige opgaver indenfor flytning i Hvidovre – både for private erhverv og kommunalt.

Hos flyttefirma24 døgntransport vægter vi kvalitet og omhyggelighed højt, og vi går højt op i at kunne sikre, at du ved at lade dit valg falde på os som dit foretrukne flyttefirma Hvidovre får lavet et solidt og veludført stykke arbejde indenfor den aftalte booking på opgaven.

enkeltdele, små og store opgaver

Hos flyttefirma24 tager vi hånd om en bred vifte af arbejdsopgaver som flyttefirma i Hvidovre. Vi har igennem mange år udført alt lige fra private flytninger til større flytteopgaver for virksomheder i Hvidovre og omegn.
Uanset hvor stor eller lille en opgave, som du ønsker hjælp til- så står vi klar med mandskab og vogne

Vi tager os desuden gerne af flytninger overalt i hele landet – uanset hvor i landet du ønsker at få flyttet dine ting fra/til. Vi har 24 timers døgnflyt og transport året rundt.

Flyttefirma Hvidovre - Kontakt flyttefirma24 direkte

Kontakt

Er du / i interesseret i at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp fra et kompetent –
og kvalitetsbevidst flyttefirma i Hvidovre, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi skræddersyr dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på tlf. 7070 1233
eller indhent gratis flyttetilbud via formular- vi svare igen inden 12 timer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.