+200 glade kunder 4,7 ud af 5
4.7/5

FLYTTEFIRMA HERLEV

Flyttefirma i Herlev- Døgnflyt 24 timer

Skal du flytte til eller fra Herlev?

Det kan være spændende og nyt at skulle flytte til en ny adresse. Specielt Herlev er et dejligt sted. Flytningen derimod kan godt trække lidt tænder ud – og i den forbindelse er vi her for at hjælpe dig! Du kan læne dig tilbage og vi kan stå for hele flytningen og vupti så er du flyttet – om det er hele din lejlighed, hele dit hus, eller bare et klaver eller noget lignende. 

Du kan også hjælpe med i forbindelse med flytningen. Du kan pakke dine ting godt ned således at vi kan flytte det nemt og hurtigt. Jo bedre flytningen er forberedt jo bedre kommer det til at forløbe sig og jo billigere bliver det faktisk for dig.

15 års erfaring

Er du på udkig efter et erfarent flyttefirma Herlev? flyttefirma24 har mere end 15 års erfaring som flyttefirma i Københavnsområdet og har varetaget en bred vifte af forskellige opgaver indenfor flytning i Herlev – både for private erhverv og kommunalt.

Hos flyttefirma24 døgntransport vægter vi kvalitet og omhyggelighed højt, og vi går højt op i at kunne sikre, at du ved at lade dit valg falde på os som dit foretrukne flyttefirma Herlev får lavet et solidt og veludført stykke arbejde indenfor den aftalte booking på opgaven.

enkeltdele, små og store opgaver

Hos flyttefirma24 tager vi hånd om en bred vifte af arbejdsopgaver som flyttefirma i Herlev. Vi har igennem mange år udført alt lige fra private flytninger til større flytteopgaver for virksomheder i Herlev og omegn.
Uanset hvor stor eller lille en opgave, som du ønsker hjælp til- så står vi klar med mandskab og vogne

Vi tager os desuden gerne af flytninger overalt i hele landet – uanset hvor i landet du ønsker at få flyttet dine ting fra/til. Vi har 24 timers døgnflyt og transport året rundt.

Flyttefirma Herlev - Kontakt flyttefirma24 direkte

Kontakt

Er du / i interesseret i at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp fra et kompetent –
og kvalitetsbevidst flyttefirma i Herlev, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi skræddersyr dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på tlf. 7070 1233
eller indhent gratis flyttetilbud via formular- vi svare igen inden 12 timer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.