+200 glade kunder 4,7 ud af 5
4.7/5

FLYTTEFIRMA FREDERIKSBERG

Flyttefirma i Frederiksberg - Døgnflyt 24 timer

Skal du flytte til eller fra Frederiksberg?

En flytning til eller fra Frederiksberg bliver let med Flyttefirma24. Du kan kontakte os hurtigt og få svar på om den pris du synes er fair er en vi kan matche. Hvis ikke dette er tilfældet, er der mulighed for at du kan hjælpe med i forbindelse med flytningen, således prisen vil blive lavere. Om det er før flytningen går igang, altså fx. nedpakning af dine ejendele, eller om det er i forbindelse med den midterste del af processen, eller sågar den sidste del. 

Der er mulighed for god dynamik hos Flyttefirma24, vi er meget samarbejdsvillige og vil gerne hjælpe dig med de spørgsmål eller bekymringer du måtte have hvis du skal bruge en flyttemand når du skal flytte til eller fra Frederiksberg. 

Vi har også døgnservice, således at du kan kontakte os døgnet rundt hvis det måtte være nødvendigt for dig at komme i kontakt med os hurtigt. Som du kan læse nedenfor har vi mange års erfaring, og vi har endda erfaring med at flytte for store virksomheder som fx. Mærsk, Norwegian og sågar Royal Arena. Dette gør at vi har en stor autoritet ifht. en flytteopgave. Vi kan varetage de store og de små opgaver med stor sikkerhed og troværdighed.

15 års erfaring

Er du på udkig efter et erfarent flyttefirma Frederiksberg? flyttefirma24 har mere end 15 års erfaring som flyttefirma i Københavnsområdet og har varetaget en bred vifte af forskellige opgaver indenfor flytning i Frederiksberg – både for private erhverv og kommunalt.

Hos flyttefirma24 døgntransport vægter vi kvalitet og omhyggelighed højt, og vi går højt op i at kunne sikre, at du ved at lade dit valg falde på os som dit foretrukne flyttefirma Frederiksberg får lavet et solidt og veludført stykke arbejde indenfor den aftalte booking på opgaven.

enkeltdele, små og store opgaver

Hos flyttefirma24 tager vi hånd om en bred vifte af arbejdsopgaver som flyttefirma i Frederiksberg. Vi har igennem mange år udført alt lige fra private flytninger til større flytteopgaver for virksomheder i Frederiksberg og omegn.
Uanset hvor stor eller lille en opgave, som du ønsker hjælp til- så står vi klar med mandskab og vogne

Vi tager os desuden gerne af flytninger overalt i hele landet – uanset hvor i landet du ønsker at få flyttet dine ting fra/til. Vi har 24 timers døgnflyt og transport året rundt.

Flyttefirma Frederiksberg - Kontakt flyttefirma24 direkte

Kontakt

Er du / i interesseret i at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp fra et kompetent –
og kvalitetsbevidst flyttefirma i Frederiksberg, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi skræddersyr dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på tlf. 7070 1233
eller indhent gratis flyttetilbud via formular- vi svare igen inden 12 timer

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.