+200 glade kunder 4,7 ud af 5
4.7/5

FLYTTEFIRMA AARHUS

Flyttefirma TIL HELE DANMARK

Altid klar til at hjælpe med din flytning

Velkommen hos flyttefirma24 Vi står til rådighed for dig, når du står overfor en flytning. Vi flytter privatflytning såvel som erhvervsflytning Vi sørger altid for en professionel og effektiv flytning af dit indbo – vi har mere end 15 års erfaring . Hos os er du i trygge hænder. Vi har valgt at være til stede mange steder i landet, så du uanset geografi kan finde et pålideligt firma i Danmark. Vi har også gjort det nemt for dig at få en flytning til en attraktiv pris. Hos os kan du vælge timepris eller fastpris afhængig af opgaven og det vi sammen finder ud af .

Husk- vi gør din flytteopgave til en behagelig oplevelse.

Flytning i Danmark - vi flytter døgnet rundt

Vi tilbyder:

Flytning overalt i Danmark

Når man står overfor en flytning, kan det hurtigt blive trængt med plads i bilen, og det tager ofte lang tid at flytte alt fra A til B. Vi kan hjælpe flytningen flere steder på Sjælland og i Jylland, hvor du finder de forskellige lokationer nedenfor.

Den service, vi tilbyder her, indebærer alt fra nedpakning og udpakning af boligen til afmonteringen af møbler. Vi tilbyder også at opbevare dine møbler i en kortere eller længere periode på vores store lagre ved amager og ejby industrivej..

Ved nedpakning pakker vi dine ting i flyttekasser, og her dækker vores service både lejligheder og huse. – vi nedpakker også erhverv og kommunalt

Når man flytter er der optes ting man vil smide ud. Vi samarbejder og støtter DANSK RØDE KORS – de sætter stor pris på gode ting som kan bruges af andre – vi leverer.

Med andre ord klarer vi hele flytningen med fuld forsikring igennem hele processen. Har du spørgsmål til os eller vores flytteservice, så kontakt os på 70701233 gerne. Vi tilbyder flytning af alt fra mindre kollegieværelser til større boliger. Mm

Tag kontakt til os allerede i dag, på mail eller flyttetilbud rubrikken.

– vi står klar til at hjælpe dig

Her holder vi til

Sjælland

Lyngbyvej 20, 2100 Østerbro

Jylland

Karupvej 6, 8000 Aarhuc C

Norge

Biskop Gunnerus Gate 14, Oslo, 0185

Sverige

Stockholm City, Klarabergsgatan 29, Stockholm 111 21

7 gode råd til når i skal flytte

  1. Træk vejret. I skal nok klare den.
  2. Vælg din flytning til midten af måneden for at få de bedste priser og vælg helst en fredag, så kan i tilbringe weekenden med at pakke ud.
  3. Bed om fri fra arbejde, hvis du flytter på en hverdag.
  4. Mål jeres nye lejlighed, så i ved hvor møblerne skal stå. Husk også at måle dørene, elevatoren eller trapper for at undgå problemer.
  5. Angiv et budget til din flytning under hensyntagen til omkostningerne ved kasser, forsyninger, flytningsforsikring osv.
  6. Brug et excel-ark til at spore dine opgaver, flytteudgifter, lager osv. Under hele din flytning!
  7. Book flytning (helst Flyttefirma24 selvfølgelig).
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.